Mistet mobilen i 70 km/t

Skrevet av Marthe Vika den

Publisert første gang på easyfiks.no 5. september 2015

 Jeg er kjempeglad for at Easyfiks ordner mobilen min, sier Rebecca Solvang. Skjermen på telefonen hennes knuste da den falt fra biltaket under en handletur i sommer. Etter å ha vunnet vår konkurranse fikk hun den fikset – helt gratis.

Mistet mobilen i 70 km/t

Rebecca sin historie ble trukket ut blant mange gode bidrag i konkurransen vår i slutten av august. Vi bad dere fortelle hvordan dere hadde fått knust mobilen, og lovet en gratis reparasjon til en av deltakerne. Rebecca forteller at hun ikke pleier å vinne noe som helst, likevel måtte hun prøve seg i konkurransen.

– Og det var selvsagt utrolig kjekt å vinne, sier hun.

Mobil på taket

Skjermen på mobilen knuste da Rebecca skulle på handletur sammen med mannen og de to barna på 15 måneder og snart 3 år. De bor i Kopervik, og skulle hente svigermor for en handlerunde på Bygnes og Avaldsnes.

– Jeg var litt stressa da jeg skulle sette minstemann i bilsetet. Han sitter bakovervendt, og det er litt plundrete å feste han. Derfor la jeg telefonen på biltaket mens jeg fikk han sikkert plassert, forteller Rebecca. Deretter satte hun seg inn i bilen, og glemte fullstendig ut mobiltelefonen som lå igjen på taket.

– Vi kjørte for å hente svigermor før turen gikk videre på en handlerunde. Jeg tenkte ikke på mobilen i det hele tatt. Ikke før jeg skulle legge ungene noen timer senere, sier Rebecca. Hun forteller at hun fikk litt panikk da hun forstod at mobilen var borte. Heldigvis var «Find my iPhone» aktivert på telefonen, og Rebecca klarte å lokaliserte den. Telefonen befant seg på Håvik et sted.

– Det betyr at den har lagt på taket hele veien fra Kopervik, innom Bygnes og til Håvik, forteller Rebecca.

Ingen fuktskade etter timer i regn

Hun kjørte ut for å lete mens mannen satt hjemme og fulgte med via «Find my iPhone» på datamaskinen.

– Han så at det minket på batteriet på telefonen, og spilte av lyd slik at jeg kunne finne den. Det var skikkelig surt vær, og egentlig litt håpløst å lete. Men jeg fant den til slutt, like ved veiskulderen, forteller Rebecca. Utrolig nok var mobilen uskadd, bortsett fra to solide sprekker i skjermen.

– Telefonen har blåst av taket i 70 kilometer i timen, og deretter lagt i regnet i flere timer. Den hadde landet på skrå og stod lent opp mot en stolpe, og det må ha hjulpet litt. I tillegg hadde jeg beskyttelsedeksel på den, sier Rebecca.

Som vinner av Easyfiks sin konkurranse fikk hun sin iPhone 5c fikset, helt gratis. Tekniker Magnus Børsheim, som reparerte den, sjekket også at den ikke hadde fått fuktskader etter utendørsoppholdet.

– Det ser helt fint ut. Fuktindikatoren har ikke slått ut, og mobilen blir helt fin igjen med ny skjerm, konkluderte Magnus.

Reparasjon hos easyFiks

Bilder: Magnus fikser Rebeccas telefon, som ble god som ny til tross for flere timer ute i regnet.


Del dette← Eldre poster Nyere poster →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Vennligst bemerk at innlegget må godkjennes før det blir publisert