Plomber TV og slipp NRK-lisens

Skrevet av Marthe Vika den

Visste du at det er mulig å slippe å betale NRK-lisens? Dersom du ikke benytter TV-skjermen din til å se TV, kan du plombere den og bli fritatt for lisensbetaling. Og selv om lisensen på sikt skal forsvinne, må vi regne med å betale den i ennå et par år til. NRK-lisensen har to forfall hver år: I januar og i juli. Dersom du vil slippe regningen, kan det være lurt å tenke plombering nå. Easyfiks kan kan ordne plomberingen for deg, og du kan ta med TV’en din til Easyfiks sitt hovedverksted i Haugesund eller Easyfiks Ekspress på Amanda Storsenter, Sørlandssenteret, Tasta Senter eller AMFI Nesttun for å få det utført. Vi kan også etter avtale komme hjem til deg eller til bedriften din og ordne plomberingen.

Forvinner NRK-lisensen? 

Regjeringen har vedtatt å erstatte NRK-lisensen med en annen form for betaling. Hvordan dette skal gjøres er ennå ikke bestemt, og det vil ta tid før lisensen forsvinner. Vi må ifølge VG belage oss på å betale lisens i iallefall et par år til. Det betyr at det fortsatt lønner seg å plombere.

Autorisert verksted

Easyfiks er autorisert verksted, og kan plombere og sørge for dokumentasjonen som du trenger. Det er veldig mange som bruker skjermen til spill, internett, Netflix og annet. Da er det unødvendig å betale NRK-lisens. Ved plombering fjernes antenneinntaket på TV’en og Easyfiks skriver ut en kvittering på at jobben er gjort. Denne sendes inn til NRK, slik at du slipper å betale lisens. Siden Easyfiks startet med plombering i 2014, har vi plombert over 250 fjernsynsapparater.

Bedrifter kan spare mye

Plombering er spesielt gunstig for bedrifter, som må betale linsens for hver TV-skjerm de har. Som regel bruker bedrifter TV’en til andre formål enn TV-sendinger, og har dermed ikke behov for antenneinntak eller å betale lisens.

Men husk at hvis du eier andre produkter som utløser lisenskrav, som dekoder til kabel-tv eller parabolanlegg, vil ikke plombering av din TV føre til at du slipper lisens.


Del dette← Eldre poster Nyere poster →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Vennligst bemerk at innlegget må godkjennes før det blir publisert