Reparasjon av bilnøkler

Skrevet av Tommy Vika den

Har din bilnøkkel sett bedre dager, fungerer den ikke. Kanskje du har en fjernkontroll til garasjeporten som ikke fungerer.

Vi fikser nå alle typer bilnøkler og fjernkontroller. Å kjøpe en ny bilnøkkel kan fort koste deg 5 – 10 000 kr, som regel trenger de bare en liten overhaling. Ta kontakt med oss, eller stikk innom for pris for reparasjon / overhaling. Vi har fastpris på alle modeller til kun kr 699. Vi kan skaffe deler til de fleste modeller.

 

Ved overhaling bytter vi skallet som ofte blir slitt rundt knappene slik at det blir åpent inn til kretskortet under. Dette kan føre til inntrenging av vann som igjen fører til kortslutning og korrosjon. Blir hovedkortet ødelagt, må det eventuelt renses og overhales og i verste fall må du kjøpe ny nøkkel. 

Foruten ødelagt skall, blir ofte bryteren som sitter på hovedkortet slitte. Dette merkes ved at du ikke kjenne at knappen "klikker" som den skal og at du må trykke hardt, eller fra en spesiell vinkel. Ved overhaling bytter vi alle brytere slik at de blir som nye. Er dekselet slitt slik at det er mulighet for vann og skit å komme inn, kan dette også legge seg i selve bryteren og gjøre at den fungerer dårlig eller slutter å fungere. 

Vi overfører som regel det nye knivbladet til det nye nøkkelskallet, men i tilfeller hvor dette er skadet, kan vi slipe et ny blad. Dette er ikke inkludert i standard overhaling da dette må gjøres hos en sertifisert sliper. 

Til slutt setter vi inn nytt batteri, slik at du slipper å tenke på det når du får den tilbake. 

Vi kan også nevne at andre fjernkontroller som f.eks garasjeportåpnere og husnøkler også kan repareres på samme måte. Her må vi ta forbehold om deletilgang, men ta gjerne kontakt for å høre om vi kan fikse. 

 Oppdatert 09.10.2017


Del dette← Eldre poster Nyere poster →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Vennligst bemerk at innlegget må godkjennes før det blir publisert