Beskytter bedriftens mobiler

Skrevet av Tommy Vika den

Publisert første gang på easyfiks.no 4. juni 2015

 Dette ser veldig bra ut. Nå kan vi kanskje unngå en del ødelagte telefoner, sier administrerende direktør i Olufsen Ship & Offshore, Arne Olufsen. I slutten av mai fikk flere ansatte i bedriften lagt herdet glass på mobilene sine.

Olufsen bruker herdet glass fra easyFiks

Olufsen Ship & Offshore på Killingøy i Haugesund utfører arbeid og reparasjoner i stål og aluminium, og designer og produserer konstruksjoner for subsea- og offshoremarkedene. De har et stort mekanisk verksted med en avansert maskinpark, og 53 ansatte som løser utfordringer fra kunder som Statoil, Knutsen OAS Shipping, Solstad og Technip.

Tøft miljø for mobiltelefoner hos Olufsen Ship & Offshore.

Mobiler som tåler en støyt

Med arbeidsoppdrag på skip, i verkstedhallen og offshore utsettes telefonene til de ansatte lett for slag og støt. Da er det greit med litt ekstra beskyttelse. Thomas Garvik, som er tekniker i Easyfiks, kom innom bedriften for å legge herdet glass på flere av mobilene. Etterpå inspiserte Olufsen resultatet på sin egen telefon.
– Du ser knapt at det ligger ekstra glass utenpå skjermen. Og nå tåler den mer før den knuses. Vi har mange skarpe kanter her hos oss, så det er greit å slippe ødelagte telefoner hver gang vi kommer bort i noe, sier han.
– Mobilene tåler jo ikke hva som helst nå heller, men de er mye bedre beskyttet. Og herdet glass gjør ofte at selve telefonen ikke blir ødelagt, selv om skjermen kan knuses om den utsettes for veldig store påkjenninger, sier Thomas Garvik. Han forklarer at glasset legges utenpå mobilskjermen. Det tar bare et par minutter å montere, og garantier fra produsent beholdes.
– Dersom noen av en eller annen grunn ønsker å fjerne glasset igjen, er det svært enkelt. Det etterlater ikke limrester eller annet på skjermen, sier Garvik.

easyFiks monterer herdet glass hos kunde

Det tar Thomas Garvik bare noen minutter å legge herdet glass på en mobiltelefon.

Rask og rimelig beskyttelse

De ansattes telefoner utsettes gjerne for tøffe påkjenninger. Det er raskt og rimelig å beskytte dem litt ekstra mot riper, støt og skader. Herdet glass kan spare dere for kostbare skader, reparasjon og ikke minst bryderi for ansatte som må være uten sin vanlige mobiltelefon. Easyfiks kan komme innom din bedrift og legge herdet glass på mobilene til de ansatte, slik at minst mulig tid går tapt for bedriften.

Kontakt oss på telefon 466 49 777 for mer informasjon og avtale.


Del dette← Eldre poster Nyere poster →