Fire smarte sparetips

Skrevet av Tommy Vika den

Publisert første gang på easyfiks.no 27. august 2015

Det er krevende tider, og viktigere enn noen gang å være kostnadsbevisst. Heldigvis er det ikke alltid så mye som skal til for å spare betydelige summer. Vi gir deg fire nyttige sparetips.

4 smarte sparetips

Bedrifter kan spare mye penger på å ta vare på og reparere mobiler, nettbrett, PC og Mac fremfor å kjøpe nytt. At det samtidig er miljøvennlig er en skikkelig bonus.

1. Skjermbytte og reparasjon

Knust skjerm? Ødelagt mobil eller nettbrett? Vi fikser det! Hver dag får vi inn mange forskjellige smarttelefoner og nettbrett, og i de fleste tilfeller kan de repareres. En knust skjerm trenger slett ikke å bety at du må bruke mange tusen på en ny mobil. Vi reparerer ofte på dagen, og du sparer mye på å reparere fremfor å kjøpe nytt. Ta kontakt for å høre mer om priser og hvordan vi kan hjelpe når mobilen har fått en skade. PS: Vi kan til og med redde vannskadede mobiler.

2. Herdet glass

Herdet glass legges utenpå mobilskjermen, og beskytter mot riper, støt og skader. Det kan spare deg for kostbare skader, reparasjon og ikke minst bryderiet det er å være uten din vanlige mobiltelefon om den blir skadet. Det tar bare et par minutter å montere herdet glass på en mobil, og garantier fra produsent beholdes. Det er svært enkelt å fjerne glasset selv dersom du senere skulle ønske det.

Er du arbeidsgiver? Easyfiks kan komme innom din bedrift og legge herdet glass på mobilene til de ansatte. Vi kan også utføre mobilreparasjon, PC-service og annet når vi først er hos dere.

3. Plombering

Plomber din TV, spar linsenspenger

Alle skjermer med TV-mottaker må betale linsensavgift til NRK. Dersom TV-skjermen kun benyttes til presentasjoner, spill, filmer og nett er det mulig å slippe å betale lisens. Easyfiks kan plomberer antenneinngang på TV’er, slik at de er fritatt lisens. Bedrifter betaler lisens pr skjerm, og kan dermed spare store summer på å plombere de skjermer som ikke brukes til TV.

Det koster 950,- å plombere en TV hos Easyfiks – penger som er spart inn igjen allerede ved første lisenstermin. Kom innom oss og få det gjort, eller gjør en avtale om at vi tar turen til deg eller din bedrift. Gjør du det nå i høst, kommer du raskt til og slipper å tenke på det når det nærmer seg ny lisensbetaling om noen måneder.

4. PC-rens og oppgradering

En PC som jobber tregt, henger seg opp og ikke fungerer optimalt er ikke nødvendigvis ødelagt. Dersom den ikke er for gammel (en laptop har typisk en levetid på 5 år dersom den ikke er av aller billigste sort) kan det lønne seg å ta en opprydding i filer og programmer. Easyfiks kan kjøre test og diagnose for å se hva som bør gjøres med PC’en, og vi utfører rens og oppgradering. Det kan gi en PC som er nesten så god som ny!


Del dette← Eldre poster Nyere poster →