Bedriftskunde

Registrer deg her, eller last ned søknadsskjema om bedriftsavtale her 

easyFiks tilbyr alle bedrifter, organisasjoner og foreninger å inngå bedriftsavtale med oss. Dette innebærer ingen kostnader for dere, kun fordeler.

Reparasjon er vesentlig billigere enn å kjøpe nytt. Samtidig er det mye mer miljøvennlig å reparere enn å kaste og kjøpe nytt. Din smarttelefon som er knust, er like god som før med en ny skjerm. Dette gjelder også andre produkter. Ta kontakt med oss for å sjekke om det kan repareres før dere kjøper nytt.

Vi ønsker at det skal være enkelt for alle å få telefonen eller nettbrettet reparert. Med firmaavtale hos oss vil du og dine ansatte merke hvor enkelt og trygt dette kan gjøres.

Bedriftsavtale fordeler

  • Fast lavpris plombering av TV.
  • Spesialpris på iPhone 6 skjermbytte inkl. herdet glass.
  • 10% rabatt på alle reparasjoner
  • Mulighet for faktura med 14 dager betaling.

 

Vi har i tillegg innført det vi kaller Familiepakken i vår bedriftsavtale. Dette er goder alle ansatte og deres familie kan benytte seg av hvis uhellet er ute og noe må repareres.

Familiepakken er inkludert i avtalen:

  • Bytte av iPad skjermer fast lav pris (Gjelder ikke iPad air 2, iPad mini 4, iPad pro og iPad 2017)
  • iPhone 6 reparasjon til spesialpris
  • Virusrens PC/Mac til gunstig pris.

Aktuelle priser fås på forespørsel. 

Hvis dere har spesielle behov eller store antall er dere velkomne til å ta kontakt for å forhandle en spesialavtale med oss på reparasjoner. Dette gjelder alle smarttelefoner, pc, mac, nettbrett med mer.

Ring oss på Tlf 466 49 777 eller send oss en forespørsel på post@easyfiks.no.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er mulig å kombinere kampanjer og tilbud med avtalen. I slike tilfeller får dere reparasjonen til lavest pris.

 

Ønsker du å inngå firmaavtale med oss kan du fylle ut registreringsskjema her, (Skjema kan også lastes ned øverst på siden)

Har du spørsmål, ta kontakt via skjema under, eller send oss en e-post til post@easyfiks.no. Du kan også ringe oss på 466 49 777.